Onzichtbare beugel Katwijk

Onzichtbare beugel (Invisalign)

Wilt u uw tanden en kiezen recht hebben met een beugel die niet opvalt? Met behulp van een onzichtbare beugel kan uw behandelaar uw gebit oplijnen en zorgen voor een mooi, stralend en functioneel gebit.

Bij ons in de kliniek werken wij met onzichtbare beugels van Invisalign en Clearcorrect.Straumann. De behandeling bestaat uit een reekst op maat gemaakte aligners (hoesjes) die u gedurende de dag inhoud en alleen met eten en drinken en poetsen uit doet. Bij elk aligner verschuift het gebit totdat het gewenste eindresultaat wordt behaald. Aan het eind van de behandelinng wordt een spalk geplaatst met eventueel een nachtbitje.

Hoe gaan wij te werk?

  • Intake, 3d scan van het gebit , röntgen -en lichtfoto’s
  • Bespreken behandelplan met simulatie van het eindresultaat
  • Plaatsen onzichtbare beugel en instructie
  • Periodieke controle 4-8 weken
  • Einde van behandeling spalk en eventueel een nachtbitje

Veel gestelde vragen

Kan iedereen een onzichtbare beugel nemen?
Een onzichtbare beugel kan in bijna alle gevallen de scheefstand van uw tanden corrigeren. Bij extreme afwijkingen aan het gebit of de kaak kan het zijn dat de onzichtbare beugel niet geschikt is.

Hoeveel kost een onzichtbare beugel?
Bij ons in de kliniek kunt u een onzichtbare beugel behandeling krijgen vanaf €1.199 euro. U krijgt na de intake een begroting hiervan.

Wordt een onzichtbare beugel vergoed?
Een onzichtbare beugel behandeling kan deels tot volledig vergoed worden vanuit uw aanvullende beugel verzekering. Dit kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen.

Zoek je een tandarts in Katwijk? Schrijf je dan nu in bij Tandzorg Katwijk.

NAAR BEHANDELINGEN

Meld je nu aan!

We hebben geen wachtlijst.
U kunt zich online inschrijven!

Ik wil Inschrijven

info@tandzorgkatwijk.nl